Ви увійшли як Гість                                                      Група "ГостиRSS

Четвер
18.04.2024
03:03

          
          Гаряча лінія   :   2-13-49                            2-12-79                 


                                                                               

Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 5 » Наші юні дизайнери - одні з найкращих!
14:40
Наші юні дизайнери - одні з найкращих!

В дизайні – одні з найкращих!

 Кожного року творчі і креативні діти беруть участь в конкурсі юних дизайнерів. Поняття «дизайн» можна застосувати до будь-якого виду людської діяльності. Саме тому дана професія існує в великому розмаїтті видів.

  Наші юні дизайнери спробували свої сили 17 листопада в районному конкурсі, що відбувся в Будинку дітей та учнівської молоді. Сорок чотири учасника зі шкіл району та гуртківці Будинку дітей та учнівської молоді продемонстрували свої творчі здібності, вміння з технік в’язання та плетіння, пластилінографії, квілінгу, шиття, вирізання з паперу та картону. Преможцями районного конкурсу стали учні Рукшинської ЗОШ- Григоришена Оксана, Хотинської гімназії – Козачок Наталія, Хотинської ЗОШ № 5 – Тригубенко Ангеліна та Шубравська Інна, Біловецького НВК -Кочурко Ліна.

   Приємно зазначити, що переможці районного конкурсу гідно представили Хотинський  район в області. Вони здобули перемогу в двох із трьох номінацій, де продемонстрували акуратність у виготовленні виробів та творчий задум.

   Козачок Наталія, учениця Хотинської гімназії здобула І місце і в обласному конкурсі юних дизайнерів в номінації дизайн іграшки «Півник- символ нового року» в старшій віковій категорії. Ще одна перемога в області належить учениці Рукшинської ЗОШ Григоришеній Оксані в молодшій віковій категорії в номінації «Дизайн іграшки». Також заслужене ІІІ місце в номінації «Дизайн іграшки», здобула учениця  Хотинської ЗОШ № 5 Тригубенко Ангеліна.

  Такі дизайнерські здобутки свідчать про високий рівень творчої підготовки, володіння різноманітними техніками обробки матеріалу та інструментами.

  Дизайн допомагає людям побачити красу в звичайних здавалося б речах, робить життя більш яскравим, комфортнішим, радісним і допомагає розширити кругозір. Можливість спілкування з творчими дітьми надає додаткові сили нам дорослим.

Вітаємо наших  юних творців!

 

Методист з гурткової роботи Будинку дітей та учнівської молоді Нестор О.Б.

Переглядів: 503 | Додав: Lilya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Погода

Архів записів

Друзі
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ХОТИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ"
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації"