Ви увійшли як Гість                                                      Група "ГостиRSS

Четвер
25.04.2024
01:24

          
          Гаряча лінія   :   2-13-49                            2-12-79                 


                                                                               

Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 12 » оголошення! екологічний конкурс!
10:48
оголошення! екологічний конкурс!

Пов’язане зображення15 березня 2019 року

в Будинку дітей та учнівської молоді відбудеться районний заочний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста» за темою «Моя мала Батьківщина», 

з метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи.

До 12.03.2019 подати конкурсні матеріали в Будинок дітей та учнівської молоді + заявка на участь на ел. адресу bdum2010@ukr.net. 

Витяг з Положення про юнацький фестиваль «В об’єктиві натураліста» 

V. Учасники Фестивалю

5.1. У Фестивалі беруть участь учні загальноосвітніх, професійно- технічних і позашкільних навчальних закладів – автори фото-, слайд- і відеоматеріалів про дослідницьку та природоохоронну діяльність учнівських колективів.

5.2....

VI. Програма Фестивалю та вимоги до робіт учасників

6.1. Проведення І та ІІ етапів Фестивалю здійснюється за програмою, яка включає: навчальні тренінги для учасників Фестивалю; конкурс робіт учасників у номінаціях «Кращий відеофільм», «Кращий відеоролик (відеокліп)», «Кращий слайд-фільм», «Краща фоторобота» на тему Фестивалю, визначену організаційним комітетом.

6.2. Навчальні тренінги проводять фахівці у галузі кіно- та фотомистецтва, запрошені організаційним комітетом Фестивалю.

6.3. Для участі в конкурсі робіт у номінації «Кращий відеофільм» учасник повинен представити відеофільм на тему Фестивалю, виконаний українською або російською мовою, іншою мовою національних меншин України. Відеофільм повинен бути записаний на диск CD-R, CD-RW або DVD-R, DVD-RW. Програма для запису − Windows Move Maker, формат AVI, MPEG4. Якщо робота виконана не українською чи російською мовою, додається переклад. Тривалість відеофільму – до 15 хвилин.

6.4. Для участі в конкурсі робіт у номінації «Кращий відеоролик (відеокліп)» учасник представляє в довільній формі відеоролик або відеокліп на тему Фестивалю, виконаний українською або російською мовою, іншою мовою національних меншин України. Відеоролик або відеокліп повинен бути записаний на диски CD-R, CD-RW або DVD-R, DVD-RW. Програма для запису − Windows Move Market, формат – AVI, MPEG4. Якщо робота виконана не українською чи російською мовами, додається переклад. Тривалість відеоролика (відеокліпу) − до 7 хвилин.

6.5. Для участі в конкурсі робіт у номінації «Кращий слайд-фільм» учасник представляє слайд-фільм на тему Фестивалю, записаний на диск CD-R або CD-RW. Програма для запису − Power Point 2003. Кількість слайдів − до 20. 6.6. Для участі в конкурсі робіт у номінації «Краща фоторобота» учасник представляє комплект із 5 односюжетних кольорових або чорно- білих фотографій на тему Фестивалю. Розмір фотографій – формат 24 х 30 см.

6.7. До конкурсних робіт додається інформація, в якій зазначаються такі дані: прізвище, ім’я, по батькові автора; вік автора; клас; найменування навчального закладу, який представляє автор; тема роботи; коротка анотація на роботу; місце проживання автора; контактний телефон, електронна адреса автора (за наявності).

6.8. Журі ІІ етапу Фестивалю відбирає найкращі роботи учасників (у кожній номінації – 50%). Відбір здійснюється за такими критеріями: відповідність темі Фестивалю, повнота її розкриття – 10 балів; власна творча неповторність – 20 балів; актуальність порушеної проблеми – 12 балів; науковий підхід до вирішення порушеної проблеми – 18 балів; пізнавальне та виховне значення роботи – 12 балів; рівень майстерності – 16 балів; якість виконаної роботи – 12 балів. Максимальна кількість балів, яку може отримати учасник за конкурсну роботу, – 100 балів.

6.9. Конкурсні роботи учасників не рецензуються та не повертаються авторам.

Кращі фотороботи учасників публікуються в науково-педагогічних і науково-художніх виданнях для дітей та юнацтва за підтримки НЕНЦ (за згодою автора).

Переглядів: 516 | Додав: Lilya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Погода

Архів записів

Друзі
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ХОТИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ"
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації"